Direct naar de inhoud.

Platform Storm eist intrekken vergunningen windparken

  • door:
  • op:
F: RTV Drenthe

TWEEDE EXLOERMOND/REGIO – Platform Storm wil dat alle vergunningen voor windturbines worden teruggedraaid en dat reeds gebouwde molens worden verwijderd. Aanleiding is een uitspraak van de Raad van State. Dat meldt RTV Drenthe.

Onlangs besloot de Raad van State dat er met het verstrekken van de vergunningen onvoldoende rekening was gehouden met het effect van de molens op het milieu. Reden voor Platform Storm een brief naar het ministerie Economische Zaken en Klimaat. In die brief vraagt het actieplatform dat de minister de vergunningen voor de bouw van windturbines intrekt. Platform verwacht een langdurige juridische strijd.

Lees het uitgebreide nieuwsbericht van verslaggever Frank Molema op de site van RTV Drenthe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-