Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Poule des doods voor beachvolleybalster Stam

De Klijndijkse Katja Stam heeft samen met haar teamgenoot Raïscha Schoon de poule des doods getroffen voor de Olympische Spelen. De dames spelen in poule A en zien onder andere de wereldkampioenen uit Canada en de Europees Kampioenen uit Zwitserland. De jonge dames moeten dus flink aan de bak. De negentien jarige Schoon en de 22 jarige Katja Stam beginnen op 24 juli met de Olympische Spelen. De Spelen in Tokyo zijn (als ze de finale halen) voor de dames afgelopen op 7 augustus.

Katja Stam (L) samen met Raisa Schoon
F: Eigen foto

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.