Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zomerse feestweek voor basisschooljeugd Pekela

PEKELA – Voor de basisschooljeugd van Pekela en omstreken wordt half augustus een feestweek op touw gezet. Dagelijks zijn er uiteenlopende activiteiten. De feestweek wordt afgesloten met een barbecue.

Maandag 16 augustus gaan de festiviteiten spectaculair van start met een laser game. Op het terrein van Villa Kakelbont gaan groepen leerlingen vanaf 7 jaar de strijd met elkaar aan. De dinsdag er op staat in het teken van een Oud-Hollandse spellenmiddag. Woensdag is er een sprookjestocht, een puzzeltocht waarbij de deelnemers verschillende sprookjesfiguren tegenkomen. Donderdag 19 augustus vindt de afsluiting plaats in de vorm van een barbecue.

De feestweek wordt georganiseerd door de stichting Kinderactiviteiten Pekela in samenwerking met BSO Hummelstee. Meer info: https://www.kinderactiviteitenpekela.nl/feestweek-2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.