Direct naar de inhoud.

Emotionele Van Broekhoven: ‘Ik ben verschrikkelijk bang’

  • door:
  • op:
jeroen vanbroekhoven
Jeroen van Broekhoven (foto: RTVNoord)

STADSKANAAL –  Grote onzekerheid bij Jeroen van Broekhoven. De eigenaar van nachtclub FOX en organisator van het Secret Forest Festival vreest met grote vrezen dat op het laatste moment zijn festival voor het tweede jaar op rij niet door kan gaan.

Om 19.00 vanavond weten we het zeker. Dan geven demissionair minister president Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge weer een persconferentie. Verschillende media berichten al over het sluiten van de nachthoreca en het afgelasten van festivals.

Een zichtbaar aangeslagen Van Broekhoven reageert live op Facebook: ‘Even weet ik het ook allemaal niet meer. Alles is opgebouwd, alles staat klaar. De podia’s zijn dikker dan ooit’.

Met 40 tot 50 man wordt er op dit moment nog keihard gewerkt om de naar eigen zeggen ‘grootste editie van het festival ooit’ klaar te krijgen voor morgen. Van Broekhoven: ‘Voor 90 procent staat alles klaar. Wat er om 19.00 uur gaat gebeuren weet ik ook niet. We gaan gewoon door.’

‘Ik ben verschrikkelijk bang’

Van Broekhoven laat weten dat allerlei partners hem hebben bijgestaan om dit festival mogelijk te maken. ‘Ik kan wel janken. Alle spaarcentjes zitten erin. En dan zul je zien dat de dikste editie die we ooit hebben opgebouwd nooit plaats gaat vinden.’ Hij laat weten alle energie bij elkaar te zoeken om morgen het festival toch door te laten gaan, maar geeft ook toe ‘ik ben verschrikkelijk bang’.

 

 

 



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal