Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Emotionele Van Broekhoven: ‘Ik ben verschrikkelijk bang’

jeroen vanbroekhoven

Jeroen van Broekhoven (foto: RTVNoord)

STADSKANAAL –  Grote onzekerheid bij Jeroen van Broekhoven. De eigenaar van nachtclub FOX en organisator van het Secret Forest Festival vreest met grote vrezen dat op het laatste moment zijn festival voor het tweede jaar op rij niet door kan gaan.

Om 19.00 vanavond weten we het zeker. Dan geven demissionair minister president Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge weer een persconferentie. Verschillende media berichten al over het sluiten van de nachthoreca en het afgelasten van festivals.

Een zichtbaar aangeslagen Van Broekhoven reageert live op Facebook: ‘Even weet ik het ook allemaal niet meer. Alles is opgebouwd, alles staat klaar. De podia’s zijn dikker dan ooit’.

Met 40 tot 50 man wordt er op dit moment nog keihard gewerkt om de naar eigen zeggen ‘grootste editie van het festival ooit’ klaar te krijgen voor morgen. Van Broekhoven: ‘Voor 90 procent staat alles klaar. Wat er om 19.00 uur gaat gebeuren weet ik ook niet. We gaan gewoon door.’

‘Ik ben verschrikkelijk bang’

Van Broekhoven laat weten dat allerlei partners hem hebben bijgestaan om dit festival mogelijk te maken. ‘Ik kan wel janken. Alle spaarcentjes zitten erin. En dan zul je zien dat de dikste editie die we ooit hebben opgebouwd nooit plaats gaat vinden.’ Hij laat weten alle energie bij elkaar te zoeken om morgen het festival toch door te laten gaan, maar geeft ook toe ‘ik ben verschrikkelijk bang’.

 

 

 

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

2 Reacties op “Emotionele Van Broekhoven: ‘Ik ben verschrikkelijk bang’

  1. Kan me dit helemaal voorstellen! Ik hoop voor je dat het met ingang maandag is.
    Met mij velen. Er zijn er meer want het is hier gigadruk bij de apotheek! De hele straatvoetbal auto’s. Voor zelftesten… need I say more

  2. Antje Takens

    ik begrijp jullie volkomen weer een klap in jullie gezicht .Kapot gewerkt met man en muis veel zweetdrupps gekost.Dat je aangeslagen bent begrijp im volkomen( die kloten corona) en hoe lang nog sterkte jongens😔

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.