Direct naar de inhoud.

Veendam Beweegt! opgelucht: Olympiade voor senioren kan weer

  • door:
  • op:

VEENDAM – Opgelucht zijn ze bij Veendam Beweegt!. De Olympische 10-kamp, een maandelijks sportevenement voor 55-plussers kan voor het eerst weer doorgaan.  Ettelijke maanden moest het evenement van de activiteitenkalender worden geschrapt vanwege beperkingen door het coronavirus. Komende vrijdag 16 juli kunnen senioren er weer aan deelnemen.

De Olympische 10-kamp is een sportief evenement waarin 55-plussers het in tweetallen of viertallen het tegen elkaar opnemen op tal van ‘Olympische’  takken van sport. Bijvoorbeeld boogschieten, basketballen en tonrollen. De tien onderdelen van de Olympische strijd vinden plaats op het ballonnenveld/basketbalveld in Borgerswold, van 10.00 tot 11.30 uur. De deelnemers krijgen naast een sportief aanbod koffie en koek. Wie er aan mee wil doen kan zich individueel of in duo’s aanmelden. Deelname is gratis.

‘Ja, een opluchting is het zeker’, zegt Sven Oost van Veendam Beweegt!, ‘we hebben zolang moeten wachten voor we weer van start konden gaan. Nu kan het gelukkig weer.’ De organisatie hoopt op een goede opkomst. Voor komende vrijdag wordt droog weer verwacht bij een milde temperatuur (rond de 20 graden).

Aanmelden kan via veendambeweegt@veendam.nl of telefonisch: 06 86 85 68 64.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal