Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Exploitatie Pagecentrum in handen van Optisport

Foto: Pagedal-Roompot

STADSKANAAL – Optisport, gaat vanaf 12 september het Pagecentrum exploiteren. Optisport is marktleider op het gebied van de exploitatie van onder meer zwembaden, fitnesscentra, sporthallen en ijsbanen.

Heeft de overname negatieve gevolgen voor de werkgelegenheid? Locatiemanager Boudewijn Ottema is daar duidelijk over: ”Nee”, zegt hij kort en krachtig. ”In eerste instantie richten we ons op de exploitatie van het zwembad, de fitnessvoorzieningen en de horeca. Later besluiten we welke andere onderdelen van het centrum we gaan exploiteren.”

“Optisport biedt meerwaarde door voor zekerheid te zorgen ten aanzien van verenigingen en lokale gebruikers”, zegt Harm Jan Hagedoorn, regionaal operationeel manager bij Optisport. “Zo gaan we in het Pagecentrum bijvoorbeeld (aqua)sportlessen op maat aanbieden aan verschillende doelgroepen, ook scholen en verenigingen uit de omgeving kunnen we gebruik van laten maken van de faciliteiten. Daarnaast kunnen combinatie-abonnementen interessant zijn, waarmee je bijvoorbeeld kunt banenzwemmen en fitnessen voor één prijs.”

Optisport exploiteert  bijna 350 accommodaties verspreid over 80 gemeenten in Nederland en België. Er werken 2.250 mensen het bedrijf, die ieder jaar ruim 17 miljoen bezoekers in beweging brengen. Vorig jaar is Pagedal voor het bungalowpark een langdurige samenwerking aangegaan met het vakantieparkenbedrijf Roompot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.