Direct naar de inhoud.

Alteveer krijgt beweegpark

Dorpsbelang Tange-Alteveer wil met ‘Het Alteveerster Beweegpark’ een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de Alteveersters. De gemeente Stadskanaal steunt het initiatief met 7.500 euro.

Het beweegpark moet komen op het terrein bij MFC De Drijscheer aan de Keiweg in Alteveer. Er is voor deze locatie gekozen omdat het centraal gelegen isin het dorp. Ook is het makkelijk te bereiken en zijn er voldoende parkeermogelijkheden.

Beheerder Herman Bekker voor MFC Drijscheer. Foto: Doprsbelang Tange-Alteveer

“Het beweegpark moet een plek worden waar mensen veilig en sportief kunnen bewegen en elkaar kunnen ontmoeten”, aldus Wim Schell, voorzitter van Dorpsbelang Tange-Alteveer. Het is de bedoeling dat het beweegpark geschikt is voor jong en oud.

De gemeentelijke subsidie van 7.500 euro komt vanuit de Gezond in de Stad-gelden (GIDS-gelden). Dorpsbelang Tange-Alteveer gaat, na toestemming van het gebruik van het terrein, op zoek naar subsidiegevers om de in totaal nodige 60.000 euro bij elkaar te krijgen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-