Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Drie ongevallen op autowegen bij Gieten: verkeerschoas

GIETEN – Twee verkeersongevallen zorgden donderdagmiddag voor een flinke chaos op de N34 bij de rotonde bij Gieten. Het gevolg was ook nog eens een ongeval op de N33.

Op de N34 tussen Gieten en Gasselte raakte een auto van de weg. Het voertuig belandde in de sloot, waarbij twee inzittenden letsel opliepen. De rotonde werd tussen Gasselte en de rotonde bij Gieten in beide richtingen afgesloten om hulpverleners de ruimte te geven. Daardoor ontstonden files op de N34 (Emmen-Groningen) en de N33 (Veendam-Assen).

ongeluk

Op de N34 tussen Gieten en Gasselte raakte een auto van de weg (foto: Van Oost Media)

In de file op de N34 knalde een auto op een voorganger. Bij dit ongeval waren drie voertuigen betrokken, maar raakte niemand gewond. Maar vanaf was de autoweg gestremd tussen Anloo en Gieten. Vervolgens vloog op de N33 een auto op een voorganger in de file tussen Veendam en Gieten. Daarbij vatte een van de voertuigen vlam, maar geen van de inzittenden raakten gewond.

Op de N33 botste een auto op een voorganger (foto: Van Oost Media)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.