Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

17 nieuwe besmettingen in regio, één ziekenhuisopname

In de gemeentes Stadskanaal, Veendam en Borger-Odoorn heeft de GGD sinds dinsdagochtend 17 nieuwe besmettingen met het coronavirus aangetroffen. Dat blijkt uit de dagcijfers die het RIVM woensdagmiddag bekend maakte.

In Veendam ging het om 9 besmettingen. Dat zijn er 5 meer dan gisteren. In Borger-Odoorn ging het om twee besmettingen. Dat zijn er twee minder dan de dag ervoor. Stadskanaal heeft zes nieuwe besmettingen. Dat zijn er vier meer dan de vorige 24 uur. Daarnaast is er een inwoner van de gemeente Stadskanaal opgenomen in het ziekenhuis met het coronavirus.

Landelijk

In de provincie Groningen werden in totaal 236 nieuwe besmettingen geconstateerd. Dat zijn er 116 meer dan gisteren. In Drenthe ging het om 88 nieuwe besmettingen. Gisteren was dit 86. Landelijk zijn er in het afgelopen etmaal 6.897 personen positief getest. Dit aantal ligt lager dan het 7-daags gemiddelde dat op 9.416,29 staat.

In totaal liggen er nu 428 mensen in het ziekenhuis met een besmetting. Daarvan liggen er 322 op een verpleegafdeling en 106 op de IC. Het RIVM meldt dat er in de laatste 24 uur drie mensen zijn overleden aan het virus.

Geplaatst door

Redacteur / Verslaggever van de gemeente Borger-Odoorn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.