Direct naar de inhoud.

Case MaClaim begint aan derde muurschildering

Nadat Michel Velt de eerste muurschildering zo’n maand geleden klaar had en Marcus Debie de tweede muur voor zijn rekening nam is het nu de beurt aan Case MaClaim om aan de Utrechtselaan een muurschildering te maken. MaClaim werkt aan de flat die het dichtst bij het centrum staat.

MaClaim (Andreas von Chrzanowski) is een innovatieve en getalenteerde kunstenaar uit Duitsland. Hij staat bekend om zijn fotorealistische werken. Zijn voorstellingen maken wereldwijd indruk doordat ze een verhaal met een boodschap vertellen. Voor de muurschildering in Stadskannal werkt MaClaim met de boodschap:  “Give a young person a fish, and you feed him for a day. Teach a young person to fish, and you feed him for a lifetime.”

Een eerder werk van MaClaim in Milwaukee in de VS. FOTO: Craig Schultz

Alle drie de muren maken onderdeel uit van het project Street Art Stadskanaal van KuntwerkT. We willen de bewoners én bezoekers blij maken met kunst om de hoek”, aldus Ada Tolboom één van de initiatiefnemers. MaClaim is tot 2 augustus dagelijks bezig met het kunstwerk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-