Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bouw nieuwe McDonalds Stadskanaal in volle gang

STADSKANAAL – Nadat de McDonalds in Stadskanaal afgelopen januari afbrandde, wachten vele snackliefhebbers uit de regio met smart op het moment dat het fastfoodrestaurant terugkeert. Een aantal maanden geleden kwam al het bericht dat er een nieuw restaurant zal komen op dezelfde locatie, aan de Hoogveen. De bouw is sinds begin vorige maand in volle gang. 

Juli

Op 8 juli startte de bouw van het nieuwe complex. ‘Vandaag gestart met de infra werkzaamheden voor de (her)bouw van een nieuwe Mac in Stadskanaal’, zo schreef bouwbedrijf Folkerstma Ginnum die dag op hun Facebookpagina.

Twee verdiepingen

Bij de aankondiging van het nieuwe restaurant werd het al gezegd; het nieuwe pand zal twee verdiepingen krijgen. Op de ontwerpen, die eind maart gemaakt zijn, is dit inderdaad het eerste dat opvalt. Ook opvallend is dat er op de tekeningen geen speelplaats voor de kinderen staat, deze komt er echter wel.

Naast de tweede verdieping komt er ook een ruimere mcDrive en een McCafé. Naar verwachting zal het nieuwe restaurant eind december van dit jaar klaar zijn.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.