Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kinderspelweek Maarsstee Stadskanaal kan doorgaan

STADSKANAAL – De spelweek van Kinderwerk Maarsstee in Stadskanaal gaat door. Het gemeentebestuur heeft de organisatie groen licht gegeven. De spelweek, die wordt gehouden van 16 tot en met 20 augustus voor de basisschooljeugd uit de wijk Maarsstee en omgeving.

Op het grasveld aan de Gelderselaan worden de vijf speldagen tal van activiteiten op touw gezet, zoals hutten bouwen, een speurtocht, een spellencarrousel en een dagje uit. Daarbij is het de bedoeling dat ouders zoveel mogelijk achter de hekken rond het terrein blijven. Inschrijven van deelnemers kan tot en met woensdag.

Kinderwerk Maarsstee is overigens nog op zoek naar mensen die mee willen helpen om de spelweek in goede banen te leiden. Meer informatie over het vijfdaagse evenement is te vinden op de Facebook-pagina van de organisatie.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.