Direct naar de inhoud.

Stam door naar halve finales EK, Varenhorst verslagen en uitgeschakeld

F: Instagram Katja Stam

Vanochtend wonnen ze nog van hun mede-Nederlanders en vanmiddag moesten ze alweer tegen onze Oosterburen spelen. Dat deden de Klijndijkse Stam en haar teamgenote Schoon voor een plek in de halve finale van het EK in Wenen. Het was een erg leuke wedstrijd om te zien als neutrale kijker, maar met de oranje bril op, is de uitslag een fijne meepakker. De Nederlandse dames wonnen met 2-0 van de Duitsers.

In de eerste set aardig makkelijk met 21-19. De tweede set startten de dames goed met een 4-0 voorsprong. Deze voorsprong was niet genoeg om snel de winst te pakken, want de Duitsers stonden met 18-19 voor. Met twee matchpoints won het jonge team met 23-21.

Christiaan Varenhorst

Christiaan Varenhorst moest dit EK ook spelen. Samen met zijn teamgenoot waren ze niet sterk genoeg voor de tegenstander van vandaag, namelijk de Russen Semenov en Leshukov. Daardoor zijn de heren uitgeschakeld in dit toernooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-