Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stam en Schoon naar kwartfinale EK beachvolleybal

F: Instagram BeachvolleybalNL

Katja Stam uit Klijndijk is samen met haar partner Raïsa Schoon doorgedrongen tot de kwartfinale van het EK Beachvolleybal. De twee wonnen in de achtste finales met 2-0 in sets van hun landgenoten Marleen van Iersel en Pleun Ypma.

Stam en Schoon begonnen goed aan de wedstrijd en op 20-16 pakten de dames de set door een goed block van Katja Stam. In de tweede set ging het gelijk op tot 3-3, maar daarna sloegen Stam en Schoon een gaatje van vier punten. Die zagen ze door onnodige fouten ook meteen weer als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Toch bleken ze de betere want niet snel daarna was het 12-7. Uiteindelijk wonnen Stam en Schoon de tweede set met 21-15 . Later vandaag nemen ze het in de kwartfinale op tegen het Duitse duo Victoria Bieneck en Isabel Schneider.

Geplaatst door

Redacteur / Verslaggever van de gemeente Borger-Odoorn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.