Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brand verwoest schuurtje aan Beemsterlaan Stadskanaal

Foto: DGS-Media

STADSKANAAL – De brandweer werd woensdagnacht rond tien over drie gealarmeerd over een schuurbrand aan de Beemsterlaan in Stadskanaal. Bij aankomst sloegen de vlammen al uit het dak van de schuur. De brandweer had de brand gelukkig snel onder controle en kon erger voorkomen.

Forensisch onderzoek

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. De politie sluit brandstichting zeker niet uit en heeft daarom forensisch onderzoek gedaan op de plek van de brand. Hierbij werd onder andere gebruik gemaakt van speurhonden. Daarnaast is de recherche een buurtonderzoek gestart, om te kijken of mensen iets gezien of gehoord hebben.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.