Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gerrie Koster nieuwe trainer tweede selectie Onstwedder Boys

Gerrie Koster is komend seizoen de nieuwe trainer van de tweede selectie van Onstwedder Boys (foto: Onstwedder Boys)

ONSTWEDDE – Gerrie Koster (64) uit Vlagtwedde is komend seizoen de nieuwe trainer van de tweede selectie van Onstwedder Boys. Dat maakt voorzitter René Jonker bekend namens het bestuur van de Onstwedder voetbalvereniging.

Het is zeker niet de eerste Groninger amateurvoetbalclub voor Koster. Zo was hij hoofdtrainer van Middelstum, SIOS, Poolster en De Fivel. De laatste tien jaar woonde Koster in Appingedam, waar hij bij De Pelikanen diverse teams trainde en coachte. Een paar weken geleden verhuisde Koster naar Vlagtwedde.

Koster groeide op in Stadskanaal en speelde in zijn jeugd bij SJS. Hij was zelfs een seizoen spelend lid van Onstwedder Boys, maar vanwege een nieuwe baan kwam hij toen weinig aan spelen toe.

Koster kent Onstwedder Boys vooral als tegenstander van de clubs die hij trainde. “Ik heb al vele jaren een goed gevoel bij die club. René Jonker benaderde mij, er volgde een goed gesprek met een positieve uitkomst. Inmiddels heb ik mijn eerste trainingen erop zitten en ik voel me al helemaal thuis op sportpark De Boskamp.”

Ook Jonker is blij met de aanstelling van de nieuwe trainer: “Na een open en plezierig gesprek waren we het snel eens. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Koster goed past bij onze club. Hij heeft zeker de bagage om onze jongens te motiveren en beter te maken. Zijn motivatie, prettige persoonlijkheid en ervaring passen prima bij de ambities van Onstwedder Boys.”

 

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.