Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veendammers verbaasd over ligging Veendam in RTL Nieuws

Still RTL Nieuws van 1 september 2021 (18.00 uur)

VEENDAM – Inwoners van de gemeente Veendam uitten hun onvrede over RTL Nieuws op Twitter. In het journaal, dat op dinsdagavond 18.00 uur werd uitgezonden, kwam een reportage voorbij over gasopslag. Er werd een landkaart gepresenteerd met de top 5 gasopslaglocaties. Tot zo ver niks bijzonders, maar als je goed naar het plaatje kijkt, zie je dat Veendam niet in de provincie Groningen ligt, maar in de provincie Utrecht. 

Veel kijkers van het RTL Nieuws waren verbaasd over deze fout. Zo zegt Bartelt dat de redactieleden een lesje aardrijkskunde gemist hebben. Regina vraagt zich op twitter af sinds wanneer Veendam in de provincie Utrecht ligt. ‘Het is toch echt Groningen hoor…’

RTL Nieuws is benaderd voor een reactie, maar heeft nog niet gereageerd.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.