Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Coop Musselkanaal, Onstwedde en Wildervank worden Plus

F: Google Maps

REGIO – Supermarktketens PLUS en Coop gaan samen verder. De twee coöperaties fuseren tot het derde supermarktconcern van Nederland, achter Albert Heijn en Jumbo. Het nieuwe fusiebedrijf heeft 550 winkels in Nederland, die allemaal onder de naam PLUS doorgaan. In onze regio zijn momenteel drie Coop-supermarkten. De dichtstbijzijnde Plus-supermarkten zijn in Rolde en Winschoten.

Nog langs de toezichthouder

Het samengaan moet nog wel worden goedgekeurd door de toezichthouder en ledenraden van de twee bedrijven. Als de fusie doorgaat biedt de nieuwe supermarktketen werk aan 40.000 medewerkers en bedienen ze wekelijks zo’n 4,5 miljoen klanten.

Begin 2022 zou de fusie moeten worden afgerond.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

1 Reactie op “Coop Musselkanaal, Onstwedde en Wildervank worden Plus

  1. In Onstwedde ook hoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.