Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Mandy Vos van Leefbaar Borger-Odoorn stopt: ‘Het valt mij zwaar’

Mandy Vos: Foto: Gemeente Borger-Odoorn

Mandy Vos uit Valthermond stopt op 7 oktober met haar raadswerk voor Leefbaar Borger-Odoorn. Dat kondigde ze donderdagavond tijdens de raadsvergadering aan. Ze was sinds november 2019 lid van de gemeenteraad. 

Ze heeft het werk naar eigen zeggen altijd met volle overtuiging gedaan.  “De manier waarop ik invulling geef aan het raadswerk, zoals de inwoners van mij mogen verwachten, valt mij zwaar naast alle andere zaken in mijn leven,” zo liet ze weten in een brief aan burgemeester Jan Seton die ze donderdag geëmotioneerd voorlas.

Vos gaf aan dat zij al een aantal maanden een ‘innerlijke strijd’ aan het voeren is. “Ik had heel graag mijn missie willen afmaken, maar soms gaat je gezin voor. Daarom ben ik heel blij dat Leefbaar met een passende oplossing kwam.” Vos blijft wel betrokken bij de partij.

Geplaatst door

Redacteur / Verslaggever van de gemeente Borger-Odoorn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.