Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Naoberhuis opent nieuwe dagbesteding in Musselkanaal

’t Naoberke Foto: Larou de Jong

MUSSELKANAAL – Het winkelpand van het benzinestation aan de Schoolstraat in Musselkanaal heeft sinds kort nieuwe eigenaren. Het pand heeft een bijzondere geschiedenis en heeft al vele eigenaren en functies gehad. Vanaf nu gaat het verder onder de naam ’t Naoberke, een dagbesteding voor jongeren met een beperking.

’t Naoberke

Schoolstraat 145 is een nieuwe locatie van de dagbesteding en het winkeltje wat het Naoberhuis wat eerder gevestigd was in het centrum van Musselkanaal. “wij hebben er voor gekozen een ruimere plek te zoeken waar onze jongeren  de ruimte krijgen om hun eigen dingetjes te mogen doen”, aldus Talita Baalman, directrice van het Naoberhuis.

Talita Baalman, directrice van het Naoberhuis.
Foto: Larou de Jong

’t Naoberke richt zich op verschillende dingen. De jongeren worden ondersteund waar nodig is, maar krijgen ook de kans om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. Denk hierbij aan het zelf maken van cadeaus, maar ook het verkopen hier van. Ook verkoop van frisdrank en een kop koffie wordt gedaan. “De favoriet is het broodje bal die meestal op de vrijdag te krijgen is.” Volgens Baalman een groot succes.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.