Direct naar de inhoud.

Mac Veendam moet wachten op Mac Stadskanaal

  • door:
  • op:
F: Pixabay

VEENDAM – Inwoners van de gemeente Veendam moeten nog langer wachten totdat fastfoodketen McDonald’s zich vestigt in de gemeente. Eerst moet de fastfoodketen de nieuwe restaurants in de gemeenten Stadskanaal en Hoogezand afbouwen. Dat meldt een woordvoerder van de fastfoodketen aan Veendam Online. ’We streven naar opening van een nieuw restaurant in Hoogezand in de loop van december. De opening van het herbouwde restaurant in Stadskanaal verwachten we eind december’, aldus Eunice Koekkoek van McDonald’s. 

De fastfoodketen is al wel begonnen met het voorbereiden van de bouw in Veendam. De grondwerkzaamheden op de Veendammer Poort waren gelijk van start gegaan toen bekend werd gemaakt dat de fastfoodketen zich daar zou gaan huisvesten. De grondwerkzaamheden zijn ondertussen al klaar en het wachten is dan ook op de bouw.

Koekkoek kon niet vertellen wanneer de bouw zal gaan beginnen. ‘Het lijkt erop dat het pas begin 2022 zal zijn’ meldt Veendam Online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-