Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veendammer voor derde keer aangehouden voor rijden zonder rijbewijs

F: Politie Noord Nederland

Veendam – De politie zag woensdag aan het eind van de ochtend een voertuig rijden, waarvan uit informatie uit het kentekenregister bleek dat de ten naam gestelde van het voertuig geen rijbewijs zou hebben. Hierop werd de bestuurder een stopteken gegeven en onderworpen aan een controle.

Bij staandehouding bleek dat de 30 jarige bestuurder uit de gemeente Veendam inderdaad geen rijbewijs had. De bestuurder is onderworpen aan een speekseltest. Deze gaf een positieve indicatie op het gebruik van THC.

De bestuurder is overgebracht naar het politiebureau ter voorgeleiding aan de hulpofficier van justitie en om mee te werken aan een bloedonderzoek, welke werd uitgevoerd door een GGD-Arts. In verband met recidive rijden zonder rijbewijs en voor verdenking rijden onder invloed is in overleg het voertuig in beslag genomen. De verkeersofficier zal zich gaan buigen over deze zaken.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.