Direct naar de inhoud.

Vrienden en familie eren Ricardo met grote stoet van auto’s: ‘Dit is onbeschrijfelijk’

  • door:
  • op:
Een lange rij auto’s op weg naar Veelerveen | Eigen foto

STADSKANAAL – Vrienden en familie van de afgelopen week verongelukte Ricardo (20) uit Stadskanaal reden vandaag in een lange stoet naar Veelerveen. Daar langs de Dijkweg kwamen Ricardo en zijn vriendin Elise (18) afgelopen donderdag bij een verschrikkelijk ongeluk om het leven.

Met deze stoet brachten zijn dierbaren een laatste eer aan hun vriend, zoon en broer.

Onbeschrijfelijk

‘Dit is gewoon onbeschrijfelijk’ zo zegt Ricardo’s moeder terwijl de laatste auto hun straat uit rijdt, op weg naar Veelerveen. ‘Het biedt ons enorm veel troost’, voegt zijn vader er, overmand door emoties, aan toe.

‘Ricardo had dit prachtig gevonden’, zo voegt zijn moeder eraan toe. Ricardo’s vader knikt.

3 reacties op “Vrienden en familie eren Ricardo met grote stoet van auto’s: ‘Dit is onbeschrijfelijk’”

  1. Mooi gebaar van RTV1 om deze laatste eer aan Ricardo en Elise door hun vrienden in beeld te brengen. Mijn zoon is een van de vrienden en als ik hoor hoe close, hartverwarmend en emotioneel ze met zijn allen er zijn voor de families en elkaar, dan verdiend dat absoluut mijn respect. Hou jullie taai jongelui en dankje RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-