Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Erik Braam opnieuw lijstrekker ChristenUnie Borger-Odoorn

Erik Braam van de Christen Unie Borger-Odoorn. Foto: Twitter

BORGER-ODOORN – Erik Braam is dinsdagavond opnieuw gekozen als lijsttrekker voor de ChristenUnie Borger-Odoorn richting de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar.

Braam geeft aan zich met enthousiasme in te zetten voor de inwoners van de gemeente.  Vanuit de partij zal hij constructief de samenwerking zoeken met andere partijen. Braam: “Zo doe ik het werk en zo zal ik het ook blijven doen. Vertrouwen is voor mij het sleutelwoord om mijn werk te doen als raadslid.”

Aantal grote thema’s

Braam ziet een aantal grote thema’s voor de komende periode. ” Hoe blijft de benodigde zorg voor onze inwoners beschikbaar en hoe zorgen voor voldoende betaalbare huizen? We zien nu ook de gasprijzen toenemen. Ook dat wil ik graag betaalbaar houden voor onze inwoners.”

Daarnaast wil Braam ervoor zorgen dat alle inwoners kunnen blijven meedoen in de samenleving. “Dit zijn vragen van onze inwoners voor de nabije toekomst waar ik  graag mijn tijd en energie insteek. Samen met andere partijen en onze inwoners gaan we daar keihard aan werken de komende jaren.”

 

Geplaatst door

Redacteur / Verslaggever van de gemeente Borger-Odoorn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.