Direct naar de inhoud.

TPC Veendam organiseert Provinciaal Jeugd Kampioenschap tennis

Archieffoto: TennisKids@School in Veendam (foto: Ariënne Dozeman / RTV1)

VEENDAM – Op woensdag 20 oktober spelen de beste tennistalenten uit Groningen en Drenthe om het Provinciaal Jeugd Kampioenschap. Dit jaar is extra bijzonder voor deze regio, de organisatie van dit evenement ligt namelijk in handen van TPC Veendam.

Op verzoek van de Koninklijke Nederlandse Tennis Bond (KNLTB) mag de tennisvereniging van de Parkstad het kampioenschap voor zowel de provincies Groningen als Drenthe organiseren.

In 2020 werd het PJK geannuleerd vanwege de uitbraak van het coronavirus. ‘We zijn erg blij dat in 2021 de PJK alsnog op de agenda staat’, aldus TPC.

Spelers van TPC

Naast de organisatie zullen er ook meerdere spelers van TPC Veendam meedoen aan deze kampioenschappen en kanshebber zijn voor titels in de diverse categorieën. ‘Ongetwijfeld speelt daarbij een rol dat de jeugdopleiding van TPC Veendam ook landelijk hoog staat aangeschreven’, zo vertelt de tennisvereniging. Bij de jongens t/m 12 doet Mika Verdegaal mee. Bij de meisjes 13-14 jaar zijn dit Sascha Doornbosch en Emma Vos, bij de jongens 13-14 jaar Kris Houwing en Martijn Wessels. En bij de jongens  tot en met 16; Nick Knottnerus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-