Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wisselende reacties op vertrek van C&A uit Stadskanaal: ‘Ga weg, woarom?’

F: RTV Noord

STADSKANAAL – Van ‘ik vind het eigenlijk niet zo leuk’ tot ‘er zijn genoeg andere winkels waar je naartoe kunt’. Stadskanaal reageert wisselend op het vertrek van kledingwinkel C&A in winkelcentrum Kanaal Passage. De kledingwinkel sluit haar filialen in Stadskanaal, Veendam en Hoogezand. De deuren gaan in het eerste halfjaar van 2022 op slot. De C&A in Groningen blijft wel gewoon bestaan.

Wisselende reacties

Nog niet iedereen heeft het nieuws gehoord. ‘Ga weg, woarom? Mijn vrouw slaagt hier vaak’, zegt een man. Een vrouw baalt van de leegstand die door het vertrek weer toeneemt: ‘Er komt meer leegstand zo. Nee, dat vind ik niet heel mooi.’

Toch is niet iedereen er rouwig om: ‘Er zijn genoeg andere winkels waar je naartoe kunt. Het maakt mij niet echt uit.’ Een winkelende man heeft er vertrouwen in dat er iets moois voor terug komt: ‘Ik lig er niet wakker van. Er komt wel iets leuks voor terug!’

Lees ook: C&A verlaat Veendam en Stadskanaal

Dit is een artikel van RTV Noord. RTV1 en RTV Noord werken dit jaar nauw samen om zo meer lokaal nieuws te brengen.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.