Direct naar de inhoud.

Muzikaal Stadskanaal zorgt voor bruisend centrum: ‘Eindelijk kan het weer’

  • door:
  • op:
Overal in het centrum waren de muzikanten te vinden | Foto: Rutger Breider/RTV1

STADSKANAAL – Afgelopen zaterdag brachten verschillende lokale muzikanten hun muziek naar het centrum tijdens ‘Muzikaal Stadskanaal’. Een initiatief van de Knoalster ondernemers om weer muziek in het centrum te brengen. 

Bij de verschillende terrassen op ’t Knoal traden de muzikanten op. Zowel binnen als buiten kon het winkelend publiek genieten van muzikaal vermaak.

Roestig

‘We zijn nog wel een beetje roestig’, zo vertelt muzikant Arjan Plat, die samen met zijn college Nick van der Lei bij de Beneluxlaan stond. ‘Dit is ons eerste optreden in maanden, dus je merkt dat je je conditie nog een beetje moet opbouwen.’

Ik ga zwemmen

Ook het winkelend publiek genoot zichtbaar van de muziek. Sommige vonden het zelfs zo leuk dat ze zelf even een liedje mee wilden zingen. ‘Er kwam een vrouw aan die wilde “Ik Ga Zwemmen’ van Mart Hoogkamer met ons zingen’, aldus Plat. ‘Ik kan veel nummer spelen’ voegt Nick van der Lei eraan toe. ‘Maar deze had ik dan even niet in mijn repertoire.’

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-