Direct naar de inhoud.

Auto slaat om in Musselkanaal, bestuurder gewond

  • door:
  • op:
De hulpverleningsdiensten waren snel ter plaatse. Foto: RTV1/Jan Venema

MUSSELKANAAL – Bij een ongeval aan de Schoolstraat in Musselkanaal is donderdagmiddag een auto omgeslagen waarbij de bestuurder gewond raakte. De man is met hulp van de brandweer uit zijn voertuig gehaald en naar het ziekenhuis gebracht. Hij was op dat moment bij kennis.

De personenauto had een langs de weg staand voertuig geraakt. Waardoor de auto’s elkaar raakten, is nog niet bekend. Door de klap vloog de auto op zijn kant. Een omstander hoorde het ongeluk gebeuren.”Ik hoorde een flinke klap en daarna een hard schurend geluid. Toen ik keek was de omgeslagen auto nog aan het glijden. Ik heb meteen 112 gebeld.”

Brandweer, ambulance en politie waren snel ter plaatse. Twintig minuten na de klap was het slachtoffer al op weg naar het ziekenhuis. Door het ongeluk was de Schoolstraat enige tijd gestremd. Het verkeer werd omgeleid via de Schoolkade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-