Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Grote Clubactie levert meer dan 37 duizend euro op voor clubs in regio

Foto: Grote Clubactie

REGIO – Binnen de gemeenten Veendam, Stadskanaal en Borger Odoorn hebben in totaal 33 sport, cultuur en hobbyverenigingen mee gedaan aan de Grote Clubactie. De drie gemeenten samen hebben meer dan 37.000 euro opgehaald.

De Grote Clubactie

De Grote Clubactie is de grootste fondsenwervende actie voor amateur sport-, cultuur- en hobbyverenigingen van Nederland. Met het opgehaalde bedrag kunnen de verenigingen bijvoorbeeld nieuwe trainingsmaterialen kopen of een jeugdkamp organiseren.

Borger-Odoorn, Veendam en Stadskanaal

Borger- Odoorn haalde van de drie gemeenten het meeste geld op. Zij wisten een bedrag van 16413 euro op te halen. Voetbalvereniging SV Borger heeft met een bedrag van 4533 euro het meeste geld binnen gehaald van de clubs die mee deden.

In de Gemeente Veendam is een bedrag van 13524 euro opgehaald. Honk- en softbal vereniging The Blokes heeft hier het meeste geld opgehaald, namelijk een bedrag van 3495 euro.

Stadskanaal heeft iets minder geld opgehaald. Hier kwam het bedrag uit op 7887 euro. Waarvan CSV Onstwedde met een bedrag van 2157 euro het meeste geld heeft opgehaald.

Landelijk

Landelijk deden er 5,267 verenigingen mee aan de actie. Samen werd er ruim 10,7 miljoen euro opgehaald wat 1,2 miljoen meer is dan vorig jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.