Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Weer 70 personen positief getest op corona in de regio

F: Freepik

REGIO – In de gemeenten Stadskanaal, Veendam en Borger-Odoorn zijn 70 personen positief getest op COVID-19. Volgens de opgave van het RIVM is er een minimale ziekenhuisopname en zijn er geen mensen overleden aan corona. Dit zijn voorlopige cijfers van donderdag.

De meeste personen die positief zijn getest wonen in de gemeente Stadskanaal. Het gaat om 27 mensen. Een persoon is in het ziekenhuis opgenomen. In Borger-Odoorn zijn 24 personen positief getest. Het RIVM meldt geen ziekenhuisopnames. Veendam, enkele maanden geleden nog ‘koploper’ in het aantal coronabesmettingen, laat nu verhoudingsgewijs veel lagere cijfers zien. In deze gemeente zijn 19 nieuwe besmettingen gemeld en geen nieuwe ziekenhuisopnamen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.