Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dit is het mooiste kersthuis van Groningen

Het huis in Veendam volledig versierd met kerstverlichting. (foto: Ariënne Dozeman / RTV1)

VEENDAM – RTV Noord zocht het mooiste kersthuis van de provincie Groningen. Daar rolden twaalf genomineerde huizen uit. Met ruim 20 procent van de stemmen is het huis van Wendy Oomkes en haar zoon Quinten uit Veendam verkozen tot het mooiste kersthuis van Groningen.

Op de tweede plek eindigden Stoffer en Hennie in Muntendam met iets meer dan 13 procent van de stemmen, gevolgd door het huis van Franco in Hoogezand. Wendy en Quinten kregen in Noord Vandaag de prijs overhandigd door Beppie van der Sluis.
Wendy en Quinten hadden nooit heel veel lampjes in huis, maar daar kwam vorig jaar verandering in. Het begon met wat lampjes, toen kwam er een trein bij en zo groeide het huis van het gezin Oomkes uit tot een echt kersthuis. ‘Ik heb ook al weer een idee voor volgend jaar. Maar we vertellen nog niet wat dat wordt’, zegt Quinten.
Dit is een artikel van RTV Noord. RTV1 en RTV Noord werken samen om de regionale nieuwsvoorziening te versterken. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.