Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stroomstoring Mussel opgelost


MUSSEL – In een tranformatorhuisje in aan de braamberg in Mussel woedde vanochtend een brand. Daardoor zijn er 90 postcodes zonder stroom. Dat melden de brandweer en Enexis. Door de brand heeft ook een deel van Musselkanaal, Ter Apelkanaal en Ter Apel last van stroomproblemen. Rond kwat over twaalf waren de probelemen volgens Enexis opgelost.  

Drie kwartier tot een uur

Supermarkteigenaar Sebastiaan Scholte uit Mussel heeft geluk gehad. Hij heeft alweer stroom. ‘Plotseling was alles donker. De pinautomaat en koeling deden het niet meer. Het zou tot 12 uur duren, maar het heeft maar drie kwartier tot een uur geduurd. Ik ben blij dat nu alles weer werkt.’

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.