Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ruime verdubbeling van de coronacijfers in Veendam

F: Freepik

REGIO – De coronacijfers van vrijdagmiddag laten een verdubbeling zien vergeleken met gisteren. Door een technische storing vielen de cijfers gisteren iets lager uit. Deze storing heeft als gevolg dat de cijfers van vandaag nameldingen bevatten. Hierdoor valt het cijfer van vandaag hoger uit. Gemiddeld stijgt het aantal positieve coronatests ook: in de afgelopen zeven dagen werden gemiddeld 21.487 positieve tests per dag geregistreerd. Dat is 63 procent meer dan de zeven dagen daarvoor.

In de gemeente Stadskanaal waren er tot vanochtend 57 besmette mensen bekend bij het RIVM. Er zijn geen nieuwe ziekenhuisopnames en sterftegevallen te melden in deze gemeente. Gisteren werden er in Stadskanaal 45 meldingen van besmette personen gedaan.

In de gemeente Veendam zijn er tot vanochtend 50 besmette mensen gemeld. Er is in deze gemeente ook geen ziekenhuisopnames of sterftegevallen te melden. In Veendam waren gisteren 18 besmette personen gemeld door het RIVM.

In de gemeente Borger-Odoorn zijn er 31 besmette mensen bekend bij het RIVM. Er zijn ook hier geen ziekenhuisopnames en sterftegevallen te melden. In Borger-Odoorn waren er gisteren 19 besmette personen gemeld bij het RIVM.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.