Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gemeenten in regio ongeveer gelijk op met volledige corona-vaccinatie

F: Pixabay

REGIO – De gemeenten in de regio gaan ongeveer gelijk op als het gaat om het aantal volledig corona-gevaccineerden. Borger-Odoorn kent verhoudingsgewijs de meeste mensen met drie prikken: 86%. Daarna volgen Stadskanaal (84%) en Veendam (83%). 

Stadskanaal is ‘koploper’ als het gaat om het aantal mensen dat positief getest is op corona. Het gaat in totaal om 46 gevallen. In Borger-Odoorn kregen 33 geteste personen een positieve uitslag. In Veendam slechts 14.

In geen van de drie gemeenten zijn zaterdag dodelijke coronaslachtoffers gemeld. Dat laatste zegt niets over het werkelijk aantal doden. Het komt vrij vaak voor dat mensen die overlijden aan COVID19 pas later worden gemeld bij het RIVM.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.