Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Burgemeester Berry Link van Veendam 12,5 jaar in het vak

VEENDAM – Een bijzonder jubileum voor burgemeester Berry Link van Veendam. Hij zit 12,5  jaar in het burgemeestersvak. Daarmee is hij in dienstjaren de langst fungerende burgemeester in de provincie Groningen.

Link begon zijn burgemeestersloopbaan in de Limburgse gemeente Schinnen. Daarna vervolgde hij het ambt in de gemeente Geldrop-Mierlo (Noord-Brabant). En nu is Link burgemeester van Veendam. Nog een klein jubileum: in Veendam bekleedt hij nu honderd dagen het burgemeesterschap. Een en ander is gevierd tijdens de laatste collegevergadering, waar hij de overige leden van het college van b en we trakteerde op gebak. .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.