Direct naar de inhoud.

Iedere zondagavond Piratencafé op RTV1

Piratencafé met Emmo Spieard

Tijdens het RTV1 Piratencafé besteed radiopresentator Emmo Spieard samen met Anthony Hooijer aandacht aan de (lokale) etherpiraten cultuur. Regelmatig zullen er op de zondagavond radiopiraten en voormalige eigenaren van geheime zenders aanschuiven tijden het programma om te vertellen over hun hobby en de passie voor de piratenmuziek.

Het piratencafé is een idee van RTV1 presentator Emmo Spierd. Al jarenlang verzorgt Emmo op de zondagavond het gezellige radioprogramma ‘Vinyl Express’ met hierin ook veel piratenmuziek. Toen er nog een radiouurtje vrijkwam na zijn programma bedacht hij zich niet en introduceerde het ‘Piratencafé’.

Tijdens het Piratencafé op zondag 30 januari is Lammert Grofsmid te gast. RTV1 Piratencafé is te beluisteren op iedere zondagavond tussen 19:00 en 20:00 uur. RTV1 radio hoor je in de ether op 106.9 FM (Veendam), 106.2 FM (Alteveer, Wildervank, Stadskanaal), 105.3 FM (Stadskanaal, Musselkanaal en omgeving)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-