Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

SJS 6 schenkt tenues aan azc Musselkanaal

De tenues worden overgedragen

STADSKANAAL – Voetbalteam SJS6 uit Stadskanaal heeft vanwege een nieuwe kledingsponsor nieuwe voetbalshirts gekregen. De vorige tenues zagen er nog prima uit en daarom zocht het team een goed doel voor de shirtjes. Het goede doel kwam dit keer letterlijk aanlopen, want de jongens van het AZC in Musselkanaal voetballen nog wel eens op het veld in Stadskanaal.

Trainer Ron de Looff: ‘Toevallig komen jongeren van het azc Musselkanaal regelmatig een balletje trappen op het voetbalveld van SJS, dus vandaar dat we aan hen dachten toen het ging over een geschikte bestemming voor onze tenues.’

Er werd snel contact gezocht met het AZC in Musselkanaal en het idee werd enthousiast onthaald. Afgelopen donderdag doneerde het voetbalteam de shirts, broekjes en sokken aan de bewoners van het AZC in Musselkanaal.

‘De jongeren vinden het erg leuk dat er aan hen gedacht wordt. Ze zijn enthousiast over voetbal’, geeft woonbegeleider Peter aan.  Er zijn verschillende bewoners die heel fanatiek met voetbal bezig zijn. Het is leuk dat dit nu gestimuleerd wordt door een voetbalvereniging uit de buurt. We gaan ervoor zorgen dat alle tenues een goede bestemming krijgen.’

Niet alleen de outfits werden afgegeven, maar er werd ook een afspraak gemaakt. Wanneer de coronamaatregelen het mogelijk maken, wordt er een oefenwedstrijd tussen SJS6 en een team van het AZC.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.