Direct naar de inhoud.

Enzo Knol organiseert Knolpowerweekend in Drouwenerzand

  • door:
  • op:
Enzo Knol met zijn vlogcamera F: Instagram Enzo Knol
DROUWEN – YouTuber Enzo Knol zal tijdens zijn eigen Knolpowerweekend op 23 en 24 april naar attractiepark Drouwenerzand komen. Samen met directeur Bert van der Linde heeft de populaire kindervlogger een bijzonder weekend samengesteld. Volgens directeur Bert van der Linde is het feestje een moment op te vieren dat het park weer open mag,
De YouTuber zal beide dagen aanwezig zijn in het park en er worden zogenoemde Q&A sessie gehouden. De bezoekers in het park kunnen de YouTuber dan vragen stellen. Daarnaast krijgen de kinderen de kans op een meet&greet met de vlogger. Ook komt er een ‘Photo Booth’ in het park te staan waar kinderen een foto in Knolpowersfeer kunnen laten maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-