Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Formatiebesprekingen Borger-Odoorn van start

Informateur Johan van Tiel. Foto: Facebook.com/Johanvantiel

EXLOO – In de gemeente Borger-Odoorn zijn zaterdag de formatiebesprekingen voor het nieuwe gemeentebestuur begonnen. Als informateur is Johan van Tiel uit Emmen benoemd. Dat heeft Daan Hooiveld, lijsttrekker van Gemeentebelangen, bekend gemaakt. 

Van Tiel is coach en trainer. Hij begeleidt mensen uit het bedrijfsleven en overheidsinstanties in hun persoonlijke ontwikkeling. Het is Van Tiel’s taak de mogelijkheden te verkennen van een coalitie die kan reken op een vruchtbare samenwerking met de gemeenteraad.

De lijsttrekkers van alle partijen hadden voorafgaand aan de verkiezingen besloten dat de grootste partij de informateur voordraagt. Donderdagavond heeft Gemeentebelangen aangegeven dat zij Johan van Tiel naar voren schuiven om de informatieronde te gaan begeleiden. Na een gesprek tussen burgemeester Jan Seton en de beoogd informateur is de opdracht verstrekt aan Van Tiel.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.