Direct naar de inhoud.

Leerlingen CBS Anne de Vries halen meer dan 2500 euro op voor hulp aan Oekraïne

  • door:
  • op:
Ruben Terpstra, leerling van de Anne de Vries school laat zijn stempelkaart zien.
Foto: Larou de Jong

STADSKANAAL- Leerlingen van de Anne de Vries school uit Stadskanaal hebben afgelopen dinsdag meer dan 2500 euro opgehaald voor hulp aan Oekraïne. Dit is gedaan doormiddel van een door de school georganiseerde sponsorloop.

Sponsorloop

Alle leerlingen van de school renden mee in de sponsorloop. Ouders, opa’s, oma’s en buren, iedereen was aanwezig om de kinderen aan te moedigen. ‘De betrokkenheid was groot, ouders rennen mee er zijn heel veel opa’s, oma’s en buren  dat is fantastisch’ aldus leerkracht Ria Beukema.

De kinderen van de onderbouw renden een klein rondje over het grasveld. Voor de bovenbouw was een grote ronde om het schoolplein uitgezet. Bij elk rondje die gelopen werd kregen de kinderen een stempel. Halverwege de ronde de juffen klaar met bekers water, voor wie dorst had gekregen van al dat rennen.

Giro 555

Om het geld op te halen hadden alle leerlingen een link gekregen via waar geld gedoneerd kon worden. Beukema vertelde: ‘Het geld dat we hebben opgehaald is rond de 2500 euro, dit zal worden gedoneerd aan Giro 555.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-