Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bewoners van afgebrand huis kunnen tijdelijk niet terug

De brandweer ontruimt de woning van het pand aan de Gagelweg. F: DGS Media

STADSKANAAL – De bewoners van het huis aan de Gagelweg dat afgelopen nacht afgebrand is, kunnen tijdelijk niet terug naar hun eigen huis. Dat meldt Dagblad van het Noorden op hun site bij navraag bij de Veiligheidsregio Groningen.

De woordvoerder van de veiligheidsregio geeft aan dat de inwoners nog niet terug kunnen, omdat er te veel schade is aan het dak. Dat zal eerst gerepareerd moeten worden voordat de woning weer bewoonbaar is.

De brandweer evacueerde de huizen die naast de brandende woning lagen en slaagde erin te voorkomen dat het vuur oversloeg, maar het huis van de bewoners kon niet gered worden. Nadat de brand onder controle was, mochten de bewoners links en rechts weer hun woning in’’, zegt de woordvoerder.

Lees ook: Uitslaande woningbrand aan de Gagelweg in Stadskanaal

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.