Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man uit Stadskanaal zwaargewond na frontale botsing met motorrijder in Friesland

Foto: M. Dol – RTV1

HOORNSTERZWAAG – Een 33-jarige man uit Stadskanaal is maandagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeluk op de N380 bij het Friese Hoornsterzwaag. De Knoalster botste met zijn auto frontaal op een motorrijder. Ook de motorrijder, een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, raakte daarbij zwaargewond.

‘Wel aanspreekbaar’

Beide mannen zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Beiden waren wel aanspreekbaar, meldt de woordvoeder van de politie. Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur. Hoe het heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend. Om hulpdiensten goed hun werk te kunnen laten doen was de N380 enige tijd afgesloten.

Dit is een artikel van RTV Noord. RTV1 en Noord werken de komende tijd nauw samen om zo meer lokaal nieuws te brengen. 

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.