Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

OVW Muziektheater haalt herinneringen op aan Veendam in nieuwe voorstelling

.OVW Muziektheater bij een eerdere voorstelling

VEENDAM – Operettevereniging Veendam Wildervank voert op aanstaande zondag een speciale muziekvoorstelling op in het VanBeresteyn Theater in Veendam. De voorstelling gaat over een moeder die kan genieten van de herinnering aan de Parkstad. Volgens de organisatie een goede reden om je moeder mee te nemen naar het theater, aangezien het ook moederdag is.

Moeder (Kitty van Zanten) bezoekt na ruim 30 jaar haar geboorteplaats Veendam. Ze wandelt samen met haar zoon(Jelger Rijkens) door de Parkstad en komt op allerlei bekende plekken. 

Bekende nummers passeren de revue: “I know him so well” (Alma Huisman en Thea Raveling), “Kon ik nog maar even bij je zijn” (Ilse lamens). “Im Weissen Rössl” (Alma en Cobus Oosting) en “Im Salzkammergut” (Nomi de Ridder) terwijl op verzoek van Moeder(Kitty) het romantische lied “Komm Zigan” (Nomi met Annechienus Pot) wordt gezongen.

Verder komen in deel twee genoemde de zangers en zangeressen nog eens ten tonele. Bij het “Einkaufen machen” (Alma, Nomi en Janneke Kraan) gaan de artiesten de markt op. Wat de politie met het geheel te maken heeft, wordt u dan ook duidelijk. U kunt ervan overtuigd zijn dat ook hier nog allerlei bekende liederen(OVW koor en solisten) ten gehore worden gebracht.  

Het theaterconcert begint zondagmiddag 8 mei om 15.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 15,- aan de kassa van vanBeresteyn.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.