Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Deel N34 maandagochtend dicht door herdenking dodelijk ongeluk

Het ongeluk op de N34 bij Borger in mei 2021 F: Persbureau Drenthe

BORGER – De N34 bij Borger is maandagochtend een uur lang dicht door een herdenking van het dodelijk auto-ongeluk, dan precies een jaar geleden. Dat bevestigt de provincie Drenthe na berichtgeving in Dagblad van het Noorden.

Bij het ongeluk in de avond van zondag 30 mei overleden vier mensen: een 24-jarige man uit Dalen, een 69-jarige vrouw en een 72-jarige man uit Assen en een 48-jarige man uit het Overijsselse Gramsbergen kwamen daar om het leven. Ongeveer een maand geleden eiste het ongeval nog een vijfde leven: een 68-jarige vrouw uit Emmen.

Toestemming nodig

Volgens Dagblad van het Noorden wordt de bijeenkomst op de N34 georganiseerd door een deel van de nabestaanden. Alleen zij hebben toegang tot de herdenking. Omdat de provincie eigenaar is van de N34, moest zij eerst nog toestemming geven voor de afsluiting, die van 10.00 uur tot 11.00 uur duurt.

Verkeer wordt tijdens de afsluiting omgeleid via de op- en afrit bij Borger. De aansluiting met de N374, richting Stadskanaal en Borger, blijft open.

Dit is een artikel van RTV Drenthe. RTV1 en RTV Drenthe werken dit jaar nauw samen om zo meer lokaal nieuws te brengen. 

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.