Direct naar de inhoud.

Wetsuit voor zwemmer Bart Hol van sponsor i-Kook

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 27 mei 2022
  • tags:
Een wetsuit van sponsor i-Kook voor Bart Hol – vlnr Bart Hol, eigenaar Hayo Smit en coach Patricia Lammerts. Foto: Marinus Hol

VEENDAM –  Zwemmer Bart Hol van De Brug Veendam heeft van sponsor i-Kook een wetsuit in ontvangst mogen nemen. Deze is nodig om mee te kunnen doen aan het open water zwemmen, tijdens de Special Olympics Pre Games Berlijn 2022. Dit zijn de testgames voor de Special Olympics Summer World Games die in 2023 gehouden worden in Duitsland; de Wereld Spelen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Eigenaar Hayo Smit van i-Kook Veendam overhandigde Bart zijn nieuwe wetsuit in de winkel van de sponsor. Smit sport zelf ook graag en weet wat sport kan betekenen. “Ik herken een sportman en zijn motivatie en zijn winnaarsmentaliteit. Dit past ook bij mij” aldus Smit. “Ik ben blij dat ik Bart zo kan helpen en ik wens hem heel veel succes tijdens de Special Olympics Pre-games in Berlijn.

i-KOOK, Transportweg 10 in Veendam (keukens voor elk budget) biedt niet alleen voordelige Duitse kwaliteitskeukens aan, maar ook een groot assortiment apparatuur tegen een zeer scherpe prijs! Bij I-KOOK staan kwaliteit, gedegen advies, transparantie en service altijd op nummer één. Persoonlijk, transparant en onderscheidend in gemoedelijkheid!

Special Olympics Pre-Games Berlijn 2022

Van 18 tm 24 juni 2022worden de Special Olympics Berlin 2022 gehouden. Deze zomer strijden 5.000 sporters met een verstandelijke beperking uit Duitsland en uit 21 andere landen tegen elkaar in Berlijn tijdens de “generale repetitie” voor de World Games. Samen met 2.000 coaches en begeleiders, 3.500 vrijwilligers en 600 officials zijn deze Special Olympics het grootste sportevenement van Duitsland dit jaar. Bart maakt, samen met 3 andere zwemmers uit Nederland en coach Patricia Lammerts, deel uit van het Special Olympics zwemteam van Team NL. Bart komt tijdens deze spelen uit op de 1500 meter open water zwemmen en de 4 x 50 meter vrije slag (estafette).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-