Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kaartverkoop Theater Geert Teis van start

De medewerkers van het theater met de nieuwe brochure F: Theater Geert Teis

STADSKANAAL – Voor het eerst sinds twee jaar heeft Theater Geert Teis weer een regulier theaterseizoen op de planning staan. Met het uitkomen van de nieuwe theaterbrochure op dinsdag 7 juni is de kaartverkoop officieel van start gegaan. Het oude en vertrouwde ‘Boukje van Teis’ is weer terug van weggeweest. In het nieuwe theaterseizoen biedt het theater 115 voorstellingen voor jong en oud aan.

Grote namen in Teis

Een van die voorstellingen is voor de laatste keer Youp van ’t Hek. Hij zal drie avonden in het knoalster theater staan. Na deze tour zal Van ’t Hek stoppen met voorstellingen maken. Andere grote namen die te zien zijn in het theater zijn Richard Groenendijk, De Kast, Pieter Derks en Jan Smit. Bert Visscher komt ook in het Knoalster theater, maar was binnen no-time uitverkocht.

Teis Foyertheater

Naast de theaterzaal hebben de medewerkers van het theater hard gewerkt om het Teis FoyerTheater op te zetten. Binnen de bestaande foyer is een intieme, clubachtige zaal gemaakt waar wat kleinere, intiemere voorstellingen gaan worden gespeeld. In de nieuwe zaal is plaats voor maximaal honderd bezoekers.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.