Direct naar de inhoud.

Stroomstoring Veendam grotendeels opgelost (update)

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 19 jun 2022
  • tags:
Een monteur aan het werk na een stroomstoring. Foto: Enexis

VEENDAM – Het gebied van Veendam tot Wildervank en Hoogezand kampt momenteel met een grote stroomstoring. Ruim 7400 huishoudens zaten vanaf 20:00 uur zonder stroom, zo laat een woordvoerder van netbeheerder Enexis weten aan RTV Noord.

Volgens Enexis zou een defecte stroomkabel in de grond de oorzaak van de storing zijn. ‘We weten de exacte locatie van het defect nog niet’, aldus een woordvoerder tegenover RTV Noord. Maar doordat ze steeds meer plekken wisten uit te sluiten konden meerdere huishoudens weer van stroom worden voorzien.

Dit artikel is geüpdate met nieuws dat de meeste huishoudens weer aangesloten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-