Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rolfes Musselkanaal start deze zomer met de bouw van nieuw pand

Een impressie van het nieuwe pand | © Rolfes Sports

MUSSELKANAAL – Sinds de brand in het winkelcentrum van Musselkanaal zijn fietsenzaak in de as legde huist Michaël Rolfes zijn winkel tijdelijk in het naastgelegen schoolpand. Maar komende zomer wordt er begonnen aan de bouw van zijn nieuwe zaak, op de plek van het voormalige winkelcentrum aan de Marktstraat.

Dit maakte Rolfes Sports donderdag bekend op hun Facebookpagina. ‘Direct na de bouwvak start de bouw’, zo laat het bedrijf weten. Ze zien het als een mijlpaal in een bijzonder jaar, het bedrijf bestaat namelijk precies 25 jaar.

De oude school waar Rolfes nu zijn fietsenzaak heeft | © Hielke Bosch/RTV1

‘Niet bij de pakken neer gaan zitten’

‘In zo’n jubileumjaar denk je natuurlijk regelmatig terug aan de mooie dingen die we hier met elkaar bereikt hebben’, aldus Michaël Rolfes. ‘Maar de brand op 20 september 2018 was toch wel de meest indrukwekkende gebeurtenis. De impact was enorm maar we zijn niet bij de pakken neer gaan zitten. Je moet creatief zijn. We zijn gaan schakelen en zagen mogelijkheden in het prachtige gebouw ‘De School’ waar we ons bedrijf de afgelopen jaren met veel plezier hebben kunnen voortzetten. Nieuwbouw op de oude plek was altijd ons doel. Ik zie er dus enorm naar uit dat dit nu gaat gebeuren’.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Het nieuwe gebouw moet een frisse moderne uitstraling krijgen en zal milieuvriendelijk en duurzaam gebouwd worden. Opvallend zijn de grote glaspartijen en witte muren. Rolfes: ‘Dat is de uitstraling die bij mij past, maar ook bij onze producten.’

De ingang van het toekomstige winkelpand | © Rolfes Sports

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.