Direct naar de inhoud.

Secret Forest Festival in de startblokken om volgend weekend te knallen

  • door:
  • op:
Het Secret Forest Festival bij de laatste editie F: Freshphoto.nl

STADSKANAAL – Volgend weekend staat het Pagebos weer op zijn grondvesten te schudden. Waar het Pagedal net bijgekomen is van het Pagefestival komt nu in de bossen het Secret Forest Festival. Vorig jaar werd het festival op het allerlaatste moment afgeblazen, vanwege een extra persconferentie van de overheid met extra maatregelen omtrent het coronavirus. Dit jaar kan het feest wél doorgaan.

Kater van vorig jaar

‘Ik heb er niet normaal veel zin in’, begint Jeroen van Broekhoven, organisator van het festival op Facebook. ‘Eindelijk de kater van vorig jaar definitief achter ons laten!’ De vijfde editie moet dan ook een groots feest worden. Het festival is helemaal uitverkocht en dat betekent dat er volgend weekend massaal groepen mensen naar Stadskanaal komen.

Van Broekhoven heeft ondanks de kostenverhoging bij artiesten, kosten noch moeite gespaard. Grote artiesten als Tino Martin, DJ’s Lucas en Steve en een van de beste DJ’s ter wereld, Bassjacker komen naar het knoal.

Regionale artiesten

Daarnaast komen ook artiesten uit de buurt. Zo zien we een optreden van piratenkoning Jannes, boerenrockband Mooi Wark en DJ Koen V uit Musselkanaal. Ook komen de Feestcommissie en Mitchel King plaatsjes draaien. Laatstgenoemden komen ook uit de regio.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal