Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brandweer bevrijdt verstrikte zwaluw van gevel in Veendam

De zwaluw wordt gepakt door de brandweer. F: Dennie Gaasendam

VEENDAM – De brandweer van Veendam moest maandag aan het begin van de avond uitrukken voor een dier in nood aan de Straat Malakka in Veendam. Aan de gevel van een woning hing een verstrikte zwaluw die geen kant op kon. 

Het diertje zat vast aan een stukje draad. Met behulp van de hoogwerker kon de brandweer bij het vogeltje komen. Met een schaar werd het draad doorgeknipt. Eenmaal beneden werd het draad verwijderd waarna het beestje zijn vrijheid tegemoet vloog. Het incident was daarmee “vogelmeester” 

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.